Известие

Collapse
No announcement yet.

Ново видео от нашия екип. 2xGiulietta 😎

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ново видео от нашия екип. 2xGiulietta 😎

Приятно гледане!

https://youtu.be/iAPCM6OzKuU

Хубав клип.Добра работа!

Пиша си забележките.Ако те интересуват де...
    Лош английски.Опитайте се да се направите малко на мъже.Все пак представяте автомобил а не новият модел редосеялка.
    Къси гащи и космати крака?!?!
    Отвратителни очила правещи ви на молски пикли!
    Това беше първото което видях...очилата и кратките гащи.
    Иначе..хвала за труда!
    sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
      Хубав клип.Добра работа!

Лош английски.Опитайте се да се направите малко на мъже.Все пак представяте автомобил а не новият модел редосеялка.
      Иначе..хвала за труда!
      Личните предпочитания за половите белези може и на лични предпочитания да му ги напишеш.
      Като отворя автомобилен форум очаквам да чета за автомобили, не за окосмяване, молове и къси панталонки.
      Много ниско, мнооого!
      145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Може да хванеш една пушка и да си пръснеш тиквата
        sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Хубав клип.Добра работа!

Иначе..хвала за труда!
          Много се чудех как да ти отговоря...
          Та, подред на номерата... Качеството на английския е комплекс само на Българина, всеки по света го говори както иска и може.
          Мисля че са ти малко клиповрте на най големите (ТГ) и (5та предавка) Крис харис има също 1000 клипа по къси гащи.
          Очилата... Въпрос на вкус.
          За финал не презентираме себе си, а автомобилите.

Comment

Не ми е комплекс..ни най-малко.Живея в англо-говоряща държава.Никъде по света никой не говори както си иска.Опитват се да говорят както трябва.
            Не съм и българин.
            Много сте далеч от Крис Харис.
            Три пъти съм написал- "Хубав клип,Добра работа и Хвала за труда"!!!!
            Работата е ясна..българина не може да приема критика!

Comment

Не ми е комплекс..ни най-малко.Живея в англо-говоряща държава.Никъде по света никой не говори както си иска.Опитват се да говорят както трябва.
              Не съм и българин.
              Много сте далеч от Крис Харис.
              Три пъти съм написал- "Хубав клип,Добра работа и Хвала за труда"!!!!
              Радвам се за теб, а видовете английски няма какво да ги коментирам. Ясно е че сме далеч от него, но беше неуместно коментирано относно косматите крака. Аз си ги харесвам, и къситвгащи също. На 40 градуса костюми няма да сложим. Благодаря ти за коментарите, хубав ден.

Comment

Каква критика в случая?
                Имаш някакво разбиране, което е много далеч от критиката.
                За английския иди-дойди. Има къде-къде много по-лошо говорещи английски хора.
                Защо не подхванеш темата как говорят английски франсетата, или италианчетата, или белгийчетата ако щеш?
                А това за космите и очилата отива към надсмешка в моите очи. Щом това гледаш както сам каза - хубава работа ама българска - в моите очи точно този коментар.
                A20DTH ЖТД ама не баш
                1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

Working...
                X